Εστιατόριο

Ο χώρος

Εστιατόριο Φρόντζου Πολιτεία - Χώρος Το εστιατόριο κατέχει δεσπόζουσα θέση στο συγκρότημα με δυνατότητα εστίασης 120 ατόμων στην κυρίως αίθουσα. Υπάρχουν άλλες 3 αίθουσες εστίασης δυναμικότητας 30, 100 και 250 θέσεων.
Φημίζεται για τη γνήσια παραδοσιακή γιαννιώτικη κουζίνα, αλλά και για εναλλακτικές προτάσεις μεσογειακής διατροφής του chef.
Όλα τα είδη παρασκευάζονται από άριστες πρώτες ύλες, φρέσκα προϊόντα από επιλεγμένους ντόπιους παραγωγούς και επώνυμους προμηθευτές και παραγωγούς.
Τα ξυλόγλυπτα ταβάνια και τέμπλα, τα χειροποίητα σκαλιστά ζαγορίσια τζάκια, και το πηγάδι στην αυλή, τα οποία μεταφέρθηκαν αυτούσια από παλιά σπίτια των μαστοροχωρίων (ιδιαίτερη πατρίδα του Κ. Φρόντζου) και της Κονίτσης, συνθέτουν μια εικόνα από το σπουδαίο παρελθόν του τόπου μας.

Η τοποθεσία

Εστιατόριο Φρόντζου Πολιτεία - Τοποθεσία Το εστιατόριο “Φρόντζου Πολιτεία” βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Η εξαιρετική τοποθεσία του σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της πόλης και της λίμνης Παμβώτιδας, καθώς απολαμβάνετε τα πιάτα του εστιατορίου, με τις μεσογειακές του γεύσεις.

Φιλοσοφία

Εστιατόριο Φρόντζου Πολιτεία - Φιλοσοφία Η γαστρονομική Φιλοσοφία του συγκροτήματός μας βασίζεται στην χρήση φρέσκων και εποχιακών προϊόντων και των τοπικών εδεσμάτων. Παραδοσιακές συνταγές, με πρώτες ύλες από επώνυμους προμηθευτές, σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνικές και συνδυασμούς γεύσεων, δίνουν άλλη διάσταση στο γευστικό αποτέλεσμα.

Το μενού του εστιατορίου μας ανανεώνεται συχνά και αναρτάται στο site.

Προσωπικό

Εστιατόριο Φρόντζου Πολιτεία - Φιλοσοφία

Chef

Βασίλης Παπαγιάννης

Μάγειροι

Δημήτρης Κρικώνης
Λάμπρος Μπιρμπίλης
Γιάννης Αθανασάκης
Ηρακλής Νάνος
Γεώργιος Λαόσογλου
Σπύρος Ευαγγελογιώργος

Βοηθοί Κουζίνας

Γεωργία Βλάχου
Μάτα Καπραντζίου
Αναστασία Στάθη
Ελένη Τομαρά
Δώρα Παλάσχα
Μαρία Πασχάλογλου
Ευδοξία Ντιμαρέλι
Αφροδίτη Κύρου
Αγγελική Μπάρκα
Ιωάννα Βέλιου
Βασιλική Μπάγια

Maitre

Φάνης Μπόζιος

Σερβιτόροι

Βαγγέλης Βάθης
Γιάννης Δημητρίου
Γιώργος Τζανίδης
Παναγιώτης Φώτου

Β. Σερβιτόροι

Δημήτρης Ορφανός
Αριστοτέλης Ράπτης
Νίκος Παππάς
Ανδρομάχη Νάση

alpha guide tripadvisor-excellence

Connect with Us

Contact Us

Τηλ: 26510 21011, 25495
Fax: 26510 21012
Κάντε την κράτησή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά από τη 13:00 το μεσημέρι έως τη 1:00 το βράδυ